En man och kvinna i varseljacka och skyddshjälm som samtalar i en fabrikslokal framför en laptop.
MAXIMA

Upphandlingar

Vill du vara med och bygga MAXIMA?

Vi bygger en av regionens största infrastruktursatsningar i vår tid och skapar nya spännande affärsmöjligheter i södra Sverige. Vår programorganisation kommer framöver att vara i stort behov av många olika kompetenser. Vi arbetar också med upphandlingsstrategier för kommande upphandlingar av entreprenörer som kan bygga det nya avloppsreningssystemet.

VA SYDs upphandlingar regleras i Lag (2016:1146) om upphandling inom försörjningssektorerna, LUF, och Lag (2016:1145) om offentlig upphandling, LOU.

Pågående upphandlingar publicerar vi i upphandlingssystemet Mercell TendSign. För att lämna anbud behöver du registrera ett konto på Mercell. Vi använder oss också av dynamiskt inköpssystem (DIS) som är öppet att ansluta sig till under tiden systemet är igång. När vi har ett behov inom ramen för en DIS gör vi en konkurrensutsättning mellan de leverantörer som är godkända vid annonseringstillfället. Det är frivilligt för anslutna leverantörer att lämna anbud. 

Under de närmaste åren kommer MAXIMA att skapa spännande möjligheter för VA SYD – och din karriär.

Bli en av oss!

Att skydda våra vattenmiljöer, möta en växande befolkning och nya lagkrav är en stor uppgift som vi inte kan göra själva. Därför vill vi samarbeta med ledande aktörer för att producera ett hållbart, modernt och robust avloppsreningssystem. Vill du vara en del av att bygga en hållbar framtid för södra Sverige?

Här hittar du alla upphandlingar och dynamiska inköpssystem som VA SYD och MAXIMA annonserar om nu

Kommande behov

Håll utkik efter våra kommande upphandlingar. Vår programorganisation växer och vi ser ett behov av att i framtiden att stärka organisationen med bland annat delprojektledare, projekteringsledare, projektingenjörer, teknikansvariga och teknikspecialister.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till:

 

Bild på Åsa Andersson, upphandlingsansvarig för MAXIMA

Åsa Andersson, Upphandlingsansvarig för MAXIMA

Kontakta Åsa

Bild på MAXIMAs monter.

Vill du bli informerad om en av vår regions största infrastruktursatsningar i närtid? Följ MAXIMAs nyhetsbrev!

  • Vårt nyhetsbrev som riktar sig till tjänstemän, politiker och boende i berörda kommuner ges ut på svenska. 
  • Vårt nyhetsbrev som riktar sig till entreprenörer och leverantörer ges ut på engelska.